Oktoberfest Kostümleri Hakkında

Oktoberfest Kostümleri

Oktoberfest ya da Türkiye’deki adıyla Bira Festivali, Almanya'nın Bavyera eyaletinin Munih kentinde her yıl Eylül ayının son günleri ve Ekim ayının ilk günleri arasında düzenlenmektedir. Ülkemizde de geçtiğimiz yıllara kadar Antalya’da etkinlikler düzenlenirken, 2014 yılından bu yana herhangi bir organizasyon olmamasına rağmen bazı oteller festival haftasında kendi bünyelerinde partiler düzenlemektedir.

Sizler için hazırladığımız oktoberfest kostümlerini, internet sitemizde görmek için TIKLAYINIZ.

 

Biracı Kız KostumuAlman Erkek KostumuOktoberfest KostumleriOktorberfest Kıyafetleri

 

 

Oktoberfest için hazırlanıyor musunuz?  Geleneksel bir Bavyera kıyafeti şekillendirmek için en iyi ipuçlarımızı okuyun.  Oktoberfest, destansı bir Alman bira festivalidir ve ister geleneksel ister moda olun, bir kostüm zorunludur. Kıyafetler basitten abartılıya kadar değişir, ancak 'olmazsa olmazlar' bayanlar için bir üstü dar altı geniş elbise ve erkekler için askılı pantolonlar tercih edilmelidir.

Aşağıdaki metin bir Alman firmasının tavsiye metnidir. Ssizler için Google üzerinden Türkçe'ye çevrilmiştir.

Eğer süzüldüyse ve kıyafetler son dakika meselesiyse veya bütçeniz varsa, üzülmeyin. Muhtemelen gardırobunuzda zaten bazı DIY seçenekleriniz var. Değilse, Blossom Kostümler Oktoberfest dişli ve hızlı teslimat olağanüstü bir yelpazeye sahiptir.

Bavyera Temelleri

Oktoberfest Kadın ve Erkek Kostümleri

Oktoberfest hakkında sevilecek çok şey var ama giyinmek kesinlikle eğlencenin yarısı. Bayanlar için klasik Alman Bira Hizmetçisi görünümü (veya dirndl) oluşur:

• elbise veya etek

• korse / yelek

• önlük

Geleneksel Bavyeralı erkekler için. zımba telleri:

• beyaz veya kareli gömlek

• askılı lederhosen deri şort

• diz üstü çorap veya Loferl

Alman Bira Maid Kostüm - DIY

Oktoberfest Kostüm Fikirleri

Bir DIY işi için mevcut gardırobunuzla yaratıcı olmak, kıyafetinize benzersiz bir dokunuş verebilir. Aşağıda bazı önerileri ayrıntılı olarak açıkladık ve ardından hazır bir tane satın almayı tercih etmeniz durumunda kendi yelpazemizden bazılarını öne çıkardık.

Gömlek: Beyaz üst klasik kısa şiş kollu ve omuzdan. Kırpılmış bir bluz veya dantel desenli üst kısım da işe yarayacaktır. Benzer bir şeyiniz yoksa ve bir etek dikebiliyorsanız, gevşek bir beyaz gömlek kullanabilir ve bazı hızlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Yelek: Yelek (veya korse) beyaz üst (veya elbisenin) üzerinden geçmek için genellikle önden bağlanır. Bu bir korse gibi sarılıyor ve düzgün bir şekilde.

Etek veya Elbise: Etek için, belde toplanan kırmızı veya işaretli bir daire eteği deneyebilirsiniz. Veya bir elbiseye giderseniz, biraz yetenekli renkli bir şey seçin, bu kenarlarda rahat. Elbise geleneksel olarak dizlerin hemen altına iner. Biraz hacimli olmasını istersiniz, böylece beyaz bir küçük ceket yardımcı olabilir.

Önlük: Bir önlük yapmak için, bir parça beyaz kumaşı dikdörtgen şeklinde kesin ve kenarlarını kesin. Bel bandı için bazı beyaz kurdele kolayca takılabilir. Eğer önlük sol tarafa bağlıysa bekar olduğunuzu, sağda ise alındığınız anlamına geldiğini unutmayın!

Aksesuarlar ve Ayakkabılar: Bazı diz boyu beyaz çoraplar, Mary Jane siyah ayakkabılar ve saçlarınızı düz veya örgülerde şekillendirmek de görünümü mükemmelleştirecektir.

Erkekler için DIY Oktoberfest Kostümleri

Erkekler Oktoberfest kostümleri

Blokelar için tipik kıyafet, şort, jartiyer, beyaz veya ekose bir gömlek ve sarılmış kolludur. Bunları zaten gardırobunuzda varsa, bazı Aksesuarlarla şekillendirmeyi düşünün.

Şort: Lederhosen, "deri pantolonlar" veya şortlar, genellikle şort uzunluğu veya "bacak uzunluğu" anlamına gelir. Ayrıca bir süet malzeme de olabilirler. Jartiyerlerin iyi görünüp görünmeyeceğini merak ediyorsanız cevap evettir.

Gömlek: Beyaz bir gömlek daha geleneksel bir görünümdür, kırmızı veya mavi kareli gömlekler de yaygındır. Düğmeli gömlekler, bir tişört yerine daha akıllı bir görünüm için bir zorunluluktur.

Aksesuar ve Ayakkabı: Erkekler klasik bir alp veya keçe şapka, bazı geleneksel diz boyu çorap veya Loferls ve bazı sağlam Bavyera ayakkabıları ile aksesuar yapabilirler. Unutmayın, bu bir bira festivali, bu yüzden dans edeceğiniz ve steinler bolca olacağı için çok süslü olmayın.

Çiçeği Kostümleri Oktoberfest serisi

DIY sizin forte değilseniz, Blossom Kostümleri geniş bir Oktoberfest fantezi elbise kostüm ve aksesuar yelpazesine sahiptir.

Yeşil Bavyera Bira Oktoberfest Kadın Kostümü, beyaz bir üst, bir elbise ve bir önlük içeren bir favoridir. Küçükten XXXL'ye kadar çeşitli boyutlarımız var ve hepsi harika görünüyor.

Kahverengi Alp Kız Kostümü, hem tatlı hem de küstah bir başka en çok satan. Omuz kapalı beyaz üst, ekstra hacim için muhteşem detaylı bir elbise ve tül etek ile birlikte gelir.

Erkekler için, Bavyera Lederhosen Oktoberfest Erkek Kostümü, kestane kahverengi lederhosen, ¾ kollu gömlek, şapka ve diz boyu çorapları içeren popüler bir seçimdir. Bu kıyafet orta, büyük ve X-L olarak mevcuttur.

Geleneksel Deluxe Rutger Bavyera Kostümü, mavi ve beyaz düğmeli gömlek ve diz boyu, Kraliyet mavisi, Lederhosen Dungaree şortlarıyla tamamlanan başka bir şık erkek görünümüdür.

150TL üzerindeki siparişlerde ücretsiz ekspres kargo ile son dakika Oktoberfest kıyafeti etrafında dönmek kolaydır. 13: 00'e (iş günü) kadar sipariş verirseniz, aynı gün gönderimimiz olur, bu nedenle hemen bira çadırına çarpmaya hazır olacaksınız.

Ayrıca, rekabetçi fiyatlı kıyafetlerimiz için Afterpay'i sunuyoruz, böylece dirndl veya lederhosen'inizi bugün spor yapabilir ve yarın ödeyebilirsiniz. Muhteşem Alman Kostümlerimiz için şimdi KostümPartim online mağazasını ziyaret edin.

 

Etiketler: oktoberfest kostümleri, biracı kız kıyafetleri, bavyera elbiseleri,
Eylül 26, 2016
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR